На САЩ им е време да обявят фалит заради големите

...
На САЩ им е време да обявят фалит заради големите
Коментари Харесай

Патрушев: На САЩ им е време да обявят фалит заради големите проблеми в икономиката

На Съединени американски щати им е време да разгласят банкрут поради огромните си проблеми в стопанската система.

Това съобщи секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев в изявление за " Росийская газета ".

Патрушев напомни, че поради непрекъснатото предкризисно положение Вашингтон е отделял обилни парични средства, с цел да поддържа жителите, банките и бизнеса, само че с държавни гаранции. В резултат на това външният дълг на Съединени американски щати е превишил 30 трилиона $, което е предизвикало внезапен скок на инфлацията както в страната, по този начин и отвън нейните лимити - в частност, в Европа.

" А американците, за какво ли, разискват вероятния банкрут на Русия. На тях самите им е време да разгласят банкрут ", уточни Патрушев.

Той добави също по този начин, че Съединените щати преднамерено основават управляеми световни рецесии, с цел да вземат решение своите лични стопански проблеми. Патрушев акцентира, че с помощта на такива обстановки, Вашингтон печели големи пари, на първо място за сметка на Европа, а европейските страни освен това са подготвени " радостно да се хвърлят в пропастта ".

Секретарят на съветския Съвет за сигурност сподели още, че Украйна върви към раздробяване на няколко страни поради опитите на Съединени американски щати да употребяват Киев, с цел да противодействат на Русия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Използвайки своите довереници в Киев, американците взеха решение, в опит да потискат Русия, да основат противовес на нашата страна, като цинично избраха за това Украйна, пробвайки се да разделят всъщност обединен народ ", съобщи още Патрушев в изявлението за в. " Росийская газета ".

По думите му Съединени американски щати от години се пробват да насаждат у украинците ненавист към всичко съветско. " Но историята учи, че омразата в никакъв случай не може да стане благонадежден фактор за национално обединяване ", сподели той.

" Ако нещо през днешния ден сплотява хората, живеещи в Украйна, то е само боязън от зверствата на националистическите батальони ", съобщи Патрушев. Според него " резултатът от тази политика на Запада и режима в Киев може да бъде само разпадането на Украйна на няколко страни ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР