На самия Бобоков аз съм му помагал, водил съм го

...
На самия Бобоков аз съм му помагал, водил съм го
Коментари Харесай

Борисов: Аз не водя война, правя заводи, правя пътища, правя суперкомпютри

На самия Бобоков аз съм му помагал, водил съм го в делегация в Узбекистан, водил съм го при премиера, дори; в Румъния, в Турция… Аз не съм момиче да си вардя есемесите, очевидно някои, дето се имат за мъже, си пазят есемесите с години. По този метод министър председателят Бойко Борисов удостовери пред публицисти в Пазарджик, че също е комуникирал с обвинения предприемач, който по-рано сподели и в студиото на „ Тази заран “ известия от консуматор B. Borisov.

За събитието в града (с присъединяване и на министрите Горанов и Караниколов) нямаше предварителна информация от държавната осведомителна работа, единственият анонс пристигна малко преди началото му от общината в Пазарджик. Темата за чатовете и връзките сред „ Дондуков “ 1 и 2 беше въведена с журналистически въпрос, започващ със „ С риск да Ви ядосам… “. Малко по-късно зад кадър същият глас се чува да споделя на неназовано лице „ Извинявайте! “.



„ Не виждам безусловно нищо неприятно – няма държавен глава, при който да съм бил или министър председател, при който да не ми дават листче, в случай че тяхна компания има проблем в България (…) Нито е укоримо, нито е наказуемо. Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш, че си девственица. Не единствено че не си, а е по-лошо… “, разяснява министър-председателят, като засяга по-ранните мнения на президента Румен Радев по тематиката.

„ Аз не съм юрист на никого (…) От заран до вечер всеки се оправдава с мен “, оплака се Борисов и акцентира, че „ това всичкото единствено ни отдалечава от огромните цели “, като даде образец за такива целия – опазване и разширение на задграничните вложения и подсилване на потенциала на лечебните заведения, с цел да могат да поемат болните от ковид.
Радев: Много пъти съм помагал на български компании, споделям по разнообразни способи Държавното обвиняване е подменило конституционната си задача с тази да обезпечава безотговорност на корупцията по високите етажи, съобщи президентът
„ Аз не воювам, върша фабрики, върша пътища, върша суперкомпютри “, съобщи министър председателят, като следващият въпрос по настоящата тематика беше посрещнат по следния метод: „ (към репортера) Дотука ми дойдохте, не няма да приказвам! Аз ви споделям какво е значимо – работните места и приходите, вие отново ме връщате! (към уредниците на събитието) Абе, какво да се разходим, какво да ви покажем! “.

В хода на живото предаване в премиерския „ Facebook “ Борисов въпреки всичко обикаля новооткрития завод дружно с Тодор Попов. Кметът отбелязва, че „ всеки има право на неприятен усет, на мнения “ и „ задачата е да изнервят ситуацията, от това никой не печели “.
Димитър Стоянов: Не виждам топла връзка сред президента Радев и Бобоков Главният секретар на президента уточни, че най-вероятно чатът сред президента и предприемача е действителен, само че прикани да се популяризира цялата преписка
„ Седмата по величина компания в Германия като седнат да изпият по бира, споделят: „ Бех в България, първи цех, втори цех, трети завод… “, уточни Борисов. Събеседникът му добави какво евентуално би казвал представителят на сдружението на своите сънародници: „ Никой не ме рекетира! “.

Попов показа и някои положителни вести: „ Средната заплата в Пазарджик е към този момент 1700-1800 лева, тук към този момент един сладък… (на „ Facebook “ видеото не се чува добре какво – б.р.) не може да намериш под 1000 лева Говорим за човек, който не може да си напише името на ведомостта “.
Кметът на Пазарджик Тодор Попов живее в „ селска къща ” за 1,5 млн. лева със заплата от 2000 лева В двора има затрупан басейн, огромна къща, фитнес зала, изкуствена река, шикозно озеленяване и още няколко постройки, в това число парник
Премиерският отговор: „ Затова в този момент 50 000 деца, които не са били на учебно заведение, всичките са в класните стаи. Върнахме ги на учебно заведение – с цел да могат да се подписват на ведомостта и да ги взимат тези 1000 лева “.

Малко по-късно глас зад кадър споделя: „ Само се усмихвай и стига толкова! “, само че което Борисов дава отговор: „ Усмихвам се! “.

Иначе, новият завод е предопределен за шприцоване на дребни пластмасови детайли, които след това се влагат в съставни елементи на коли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР