На съд за умишленото убийството на 40-годишна жена, извършено по

...
На съд за умишленото убийството на 40-годишна жена, извършено по
Коментари Харесай

Съдят непълнолетен за убийство на 40-годишна жена, извършено с особена жестокост

На съд за умишленото убийството на 40-годишна жена, осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост, Окръжната прокуратура в Шумен е предала малолетния Исмаил И.

Тежкото закононарушение е от 8 юни 2018 год. Компания от десетина души, измежду които подсъдимият Исмаил, неговата майка и брат му, се черпели с ракия в двора на очевидеца Любен към 20,30 часа. На домакина гостувала и Емине Р. По някое време 40-годишната жена се натъжила и разплакала, защото неотдавна умрял татко й.

Тогава домакинът седнал до нея и без да тя усети, измъкнал портмонето от джоба й. В него имало 25 лв.. Любен ги взел, след това върнал портфейла на Емине в якето й. Взел обаче мобилния й телефон и го скрил в дома си. Дал 20 лв. от парите на Емине на брата на подсъдимия и го пратил да купи цигари и бира от селския магазин.

По-късно домакинът Любен предиздвикал Емине да си потегля, като я избутал на улицата. След като дамата открила, че й липсва телефонът, се развикала, само че Любен не я пуснал назад и заключил вратата.

Около 23 часа Емине се върнала до къщата на Любен, почнала да крещи да й бъде върнат телефона. Подсъдимият Исмаил, който бил безсънен по това време и видял през прозореца Емине, излязъл на улицата и почнал да бие 40-годишната жена с ритници и юмруци по главата и тялото. Тя паднала пред къщата на №15, където инцидентно я видял мъж от селото към 3 часа след среднощ. Той подал сигнал за намираща се в безпомощно положение жена на тел. 112. Емине била откарана в болничното заведение в Шумен.

Исмаил, който бил глухоням по рождение, обяснил със знаци на майка си, че е набил Емине. Същия ден Любен се срещнал с подсъдимия Исмаил, който също с жестове му обяснил, че е набил Емине. Любен обаче бил снимал побоя и пуснал записа в профила на племенника си във фейсбук. Пострадала жена умряла от тежка черепно-мозъчна контузия на 26 юни 2018 година в болничното заведение.

Непълнолетният Исмаил бил арестуван и е в ареста и досега. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане в Шуменския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 5 до 12 години поради плануваните в особената част на Наказателния кодекс санкции за малолетни. / Pik.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: