На съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Разград

...
На съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Разград
Коментари Харесай

Турски гражданин на съд за подкуп на полицай

На съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Разград е предаден 71-годишен турски жител, който обитава непрекъснато в България, за даден рушвет на полицейски чиновник, с цел да не му сформира акт за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

На 25 май тази година подсъдимият бил спрян за инспекция на кръстовището на ул. „ Васил Левски “ и „ Христо Ботев “. Нито лидерът на автомобила, нито двете пътнички били с защитните колани. След инспекцията на документите на подсъдимия, полицейският чиновник пристъпил към сформиране на акт за определяне на административното наказване.

Тогава турският жител се доближил до вратата на служебния автомобил и споделил, че вместо акт, ще почерпи. Повторил думите си няколко пъти и през отворения прозорец пуснал в полицейската кола 2 банкноти по 20 лв..

Предстои делото против подсъдимия лидер, предложил и дал рушвет на полицейски чиновник, с цел да не извърши дейности по работа, а точно да сформира акт, да бъде планувано за разглеждане в Разградския областен съд.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР