На съд отиват трима мъже, откраднали дарения от приют в

...
На съд отиват трима мъже, откраднали дарения от приют в
Коментари Харесай

Трима мъже изнесли с каруца дарения от приют в Монтана

На съд отиват трима мъже, откраднали дарения от подслон в Монтана. Сдружение " Дом за сираци Св. Николай " разполага с къщи, в които настанява хора, изпаднали в неволя.

През месец януари 2019 година в къщата не живеел никой, като в нея били складирани разнообразни движимости, представляващи дарения. Тримата обвинени знаели за това и решили да извършат кражба. Обвинените влезнали в парцела и изнесли от там два тв приемника, прахосмукачка, легло с матрак, готварска печка и перална машина. Първоначално ги складирали в двора, а след това ги натоварили на каруца с кон и отпътували.

През 01 февруари 2019 година домакинът на приюта бил известен, че вратата на къщата е отворена. При посещаване на място била открита липса на съхраняваната там битова техника и други движимости, представляващи подаяние. Веднага бил подаден сигнал в полицейското ръководство. Извършителите на кражбата били арестувани, а огромна част от движимостите - върнати на притежателя.

Обвиняемите М.К. (на 19 години) и А.С. (на 21 години) са неведнъж осъждани. Единият - седем пъти, като незаконните действия са били осъществени от него като малолетен и са срещу собствеността, другият - три пъти, още веднъж за обири. Обвиняемият К.К. (на 21 години) е неосъждан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР