На Сабрина Карпентър модните експерименти не са ѝ чужди. И

...
На Сабрина Карпентър модните експерименти не са ѝ чужди. И
Коментари Харесай

Сабрина Карпентър - още едно видение в прозрачна рокля

На Сабрина Карпентър стилните опити не са ѝ непознати. И към този момент ѝ се получават.
 Сабрина Карпентър, American Music Awards 2022, Oscar de la Renta и кристалната визия на певицата
Когато се облечеш единствено с кристали

Блестящата като елмаз Сабрина Карпентър

Най-любими по-точно са ѝ като че ли експериментите-провокации. На обложката на последния си албум Emails I Can`t Send да вземем за пример тя театралничи на легло в къса рокля. И преди сме я виждали и да носи мрежести ръкавици и транспарантни костюми, а и също така си проличава, че е почитател и на мини роклите.

Този път Сабрина Карпентър обаче притегля погледите към себе си с визия в транспарантна рокля. Снимки от вечерта, в която се забавлява, облечена в зашеметяващия тоалет, тя качва в своя Instagram.

На фрагментите я виждаме в транспарантна дълга рокля с къси ръкави, която е в съвършен унисон с черните сутиен и бикини, облечени под нея. Тоалетът е допълнен от чифт високи ботуши до коляното и висящи перлени обеци.

За роклята може да кажем, че е идеална композиция от гръндж, готически жанр и искра. Освен това много отива на излъчването на Сабрина Карпентър.
 VMA 2022 и кои са най-красиво облечените звезди на премиите на MTV
Кои са най-красиво облечените звезди на MTV премиите

Провокации и искра са наложителните детайли на церемонията

С косата си тя не е направила нищо комплицирано - носи я полу-прибрана нагоре, на леки талази, спускащи се по гърба ѝ. Отличителният ѝ бретон пък също е леко накъдрен. Гримът на Сабрина Карпентър е в гамата на керемидения цвят и в контрастност с готическата ѝ рокля, написа Teen Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР