На събранието вчера обсъдихме актуалната политическа обстановка в страната и

...
На събранието вчера обсъдихме актуалната политическа обстановка в страната и
Коментари Харесай

Симеонов: НФСБ ще поиска промяна в управлението и взаимодействието в коалицията

На събранието през вчерашния ден обсъдихме настоящата политическа конюнктура в страната и последната серия от оставки. Не знам по какъв начин тъкмо да го нарека. Тези дейности имат пагубно въздействие върху държавността. Това заяви в конференция водачът на Националния фронт за избавление на България Валери Симеонов, който прочете декларация на изпълнителния комитет на НФСБ.
 Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов
Симеонов съобщи, че от НФСБ са разочаровани от настъпилите уволнения на дългогодишни фрагменти и експерти в резултат на злополуката в Своге без да има още резултати от следствието. Това е следващият случай, в който Бойко Борисов работи като едноличен властник, сподели още той.

„Стабилността на ръководството е застрашена поради непрекъснатите офанзиви против НФСБ в коалицията“, сподели Симеонов. „Липсва воля за осъществяване на промени. Извършват се назначения и уволнения зад гърба на Националния фронт за избавление на България“, съобщи още водачът на партията, който добави, че не приема за естествен този модел на ръководство.

„Част сме от обединението единствено, с цел да успеем да осъществяваме програмата и обещанията си“, сподели той.

НФСБ ще изиска решителна смяна в метода на ръководство и взаимоотношение в обединението, гарантиране на живота и здравето на българските жители, битката с корупцията. Също по този начин от патриотичната партия ще гласоподават срещу оставките на Московски, Нанков и Радев, осведоми Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР