На събитието присъстваха звезди като Ема Уотсън и Ед Шийрън,

...
На събитието присъстваха звезди като Ема Уотсън и Ед Шийрън,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям по зеления килим на наградите Earthshot

На събитието участваха звезди като Ема Уотсън и Ед Шийрън, а следващата година към тях може да се причислят и Меган Маркъл и принц Хари?

Вчера за първи път бяха раздадени премиите Earthshot, проведени от принц Уилям за да се поощрят плановете и концепциите на младите за грижа за околната среда. Събитието дебютира с публична гала със зелен килим, по който минаха освен Кейт и Уилям, само че и редица известни британци като Ема Уотсън и Ед Шийрън.

По време на раздаването на премиите принц Уилям разкри, че следващата година още веднъж ще отличи най-амбициозните бранители на природата, и то с гала в Съединени американски щати. Веднага започнаха и спекулациите дали принц Хари и Меган Маркъл ще поддържат плана, откакто той е привързан с идея, която и те пазят.

На събитието визиите на херцозите на Кеймбридж бяха разбираемо най-обсъжданите. Принц Уилям бе избрал да излезе от рамките на обичайния си жанр с кадифен костюм в тъмнозелено, а до него Кейт избра най-подходящия тоалет, с цел да поддържа устойчивата мода – рокля на 10 години от Alexander McQueen.

 Кейт Мидълтън и принц Уилям по зеления килим на премиите Earthshot

Рециклираната визия с гръцко въодушевление Мидълтън носи за първи път на премиите BAFTA през 2011 година. Сега моделът бе освежен със златист колан на кръста, който дружно с нежната прическа, преметната на една страна, която акцентира златните бижута, сътвори грациозен свършек на визията.

Вижте още фотоси от събитието в галерията.

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР