На Русия е обявена тотална война, Западът не крие, че

...
На Русия е обявена тотална война, Западът не крие, че
Коментари Харесай

Сергей Лавров: На Русия е обявена хибридна, тотална война

На Русия е оповестена тотална война, Западът не крие, че задачите на неговата политика са да задуши и унищожи съветската стопанска система . Това съобщи в петък съветският външен министър Сергей Лавров на съвещание на борда на Фонда за поддръжка на обществената дипломация " Александър Горчаков ", представен от ТАСС.

" Сега ни е оповестена същинска хибридна война, " тотална война " - този термин, употребен от хитлеристка Германия, в този момент се употребява от доста европейски политици, когато приказват за това какво желаят да вършат с Руската федерация. Целите не са скрити, те са оповестени обществено - да разрушат, разбият, унищожат, задушат съветската стопанска система и Русия като цяло ", сподели съветския външен министър.

По-голямата част от страните отвън груповия Запад не желаят да " играят на една врата " на международната сцена, сподели външният министър.

" Въпреки пропагандата, която жонглира с броя на гласовете, подадени за провокативни резолюции на Организация на обединените нации, голямото болшинство от страните по света отвън историческия и групов Запад не желаят да вземат участие в игра на една врата. Те са под голям напън ", сподели той.
 Лавров убеждава, че Русия ще заплати налога за своята самостоятелност
Лавров убеждава, че Русия ще заплати налога за своята самостоятелност

Операцията в Украйна ще продължи до дъно

В сряда Сергей Лавров, че Европейският съюз е изгубил политическата си самостоятелност и се е слял изцяло със Съединените щати и НАТО .

Той упрекна западните страни, че доставят Украйна с оръжие, с цел да " задържат Русия в положение на военни дейности допустимо най-дълго ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР