На романтична ваканция в Египет се радва сестрата на Слави

...
На романтична ваканция в Египет се радва сестрата на Слави
Коментари Харесай

Каката на Слави на море в Египет

На сантиментална почивка в Египет се радва сестрата на Слави Трифонов—Петя. Тя отпътува за там дружно със брачна половинка си Влади и фамилни другари сътрудници от клиниката, в която работят двамата в Плевен, научи HotArеna .

Семейството чества годишнината от брака си в Африка, а на фотосите, които 56-годишната кака на Дългия е разгласила се вижда, че се забавлява в действителност доста с приятелки—колежки в скъпарския курорт.

Най-голямата пристрастеност на Петя от години са островите и тя не пропуща да отделя от заплатата си на рентгенолог в болничното заведение в Плевен, с цел да отиде на екскурзия.
„ Най-много обичам, когато сме със фамилията, само че и по женски си изкарвам добре ”, споделя Петя.

Съпругът й Влади е измежду корифеите по белодробни заболявания и работи в същата клиника с жена си. И той като нея обича пътешествията и постоянно я съпровожда.

„ Откакто си отиде баща Тодор, майка ми желае повече да си седи у дома в Плевен. Макар, че моят дом е отворен за нея, тя избира да се усамотява.

Сега лятото ще я водим на море отново и синът Теодор ще се върне от чужбина, с цел да сме дружно ”, възнамерява още кака Петя.

На последното си екзотично странствуване компанията на Трифонови за първи път се учила да се гмурка с водолазни костюми и не серпантина да се забавлява в аквапарковете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР