На Риана никак не й е трудно да носи по

...
На Риана никак не й е трудно да носи по
Коментари Харесай

Автобиографията на Риана за 5760 евро

На Риана по никакъв начин не й е мъчно да носи по няколко дини под една мишница. Познаваме я главно като певица, само че и като дизайнер на долни дрехи, притежател на козметична линия, както и като актриса. Този месец тя прибавя в биографията си и... автобиографична книга.

Кръстена простичко Rihanna, тя съставлява в действителност албум от 504 страници, които съдържат 1050 фотографии и 11 специфични вложки. Албумът наблюдава хронологично развиването на Риана от детството й в Барбадос до апогея на славата й сега.

Архивни фотоси, фрагменти от концертите й и всемирски събития, в които е взела участие, както и доста персонални фотографии от персоналния й живот ще станат притежание на почитателите.

Rihanna излиза в четири разнообразни издания. Традиционното включва само първокласния албум с твърди корици и е на цена 120 английски паунда.

Rihanna: Fenty x Phaidon е лимитирано издание с черно-бяла корица на албума, както и особено основан държач за книги, въодушевен от ръцете на Риана, и дело на The Haas Brothers. Цената им е 140 паунда.

Rihanna: Luxury Supreme е лимитирано издание с черна матова корица в комплект с първокласна масичка за книги с 18-каратово злато. Цената е 5175 паунда.

Rihanna: Ultra Luxury Supreme включва същото черно лимитирано издание, само че в комплект с неповторим фундамент от мрамор, ръчно юридически в Португалия. Цената не е известна, тъй като 10-те бройки на изданието към този момент са разпродадени. Един от притежателите му е Cardi B.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР