На рециклирането се възлагат големи надежди за редуцирането на тоновете

...
На рециклирането се възлагат големи надежди за редуцирането на тоновете
Коментари Харесай

Нов живот за старите мебели

На преработването се разпореждат огромни очаквания за редуцирането на тоновете боклуци, които произвеждаме всекидневно. Но една друга концепция набира от ден на ден известност и среща от ден на ден почитателите.

Ъпсайклингът има за цел да вдъхне нов живот на мебели и движимости от вкъщи, които на пръв взор са за боклука, само че с малко ръчен труд и въображение могат да ни служат още дълго, вместо за по-лесно да ги сменяем за нови.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от New Decorum (@newdecorum) на Мар 15, 2019 в 10:46 PDT

По този метод освен понижаваме количеството боклуци, само че и спестяваме пари от нови придобивки и сътворяваме един неповторим образ на дома , в който си проличава нашия персонален почерк.

Ако не ни бива доста по труд и техника, към този момент има кой да извърши тази задача вместо нас. Първата по рода си платформа за ълсайклинг започва работа у нас с план в партньорство с IKEA.
 Снимка 412894

Кампанията " Нов живот за старите мебели " е проведена от reUse , а задачата е старите ни мебели, закупени от магазина, да бъдат реновирани, с цел да се удължи техният експлоатационен цикъл.

Всички ненужни и счупени столове, табуретки, маси, столове, етажерки и секции, закупени от IKEA, ще бъдат извозени гратис от вкъщи ни, с цел да могат професионални реноватори да им вдъхнат нов живот в креативна работилница. Трябва единствено да дадем поръчка на уеб страницата на акцията, а жури ще избере към 20 мебели.

След като придобият напълно нов тип, те ще бъдат включени в специфична галерия и пуснати за продажба, а със събраните средства ще се подкрепи " Проект Северозапад " (за нуждаещите се възрастни хора и младежи с умствена изостаналост).
 Коста Рика, преработването на пластмаса и един връх на Гинес
30 тона отпадък за осем часа

Кой държи международният връх за преработване

Очаква се напълно скоро платформата reUse да заживее своя пълностоен живот. Нейната задача е да бъде изобретателна по природосъобразен метод, да направи преизползването на мебели и разнообразни движимости атрактивно и налично, като в същото време понижи отпадъците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР