На редовното заседание на Министерски съвет днес Владислав Горанов Владислав

...
На редовното заседание на Министерски съвет днес Владислав Горанов Владислав
Коментари Харесай

Горанов за Н-18: Ще има изменения само при пълен консенсус с всички

На постоянното съвещание на Министерски съвет през днешния ден Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва бе запитан от министър председателят до каква степен са стигнали полемиките към разпоредба Н-18, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Финансовият министър бе безапелационен, че има още доста работа по въпросната разпоредба. "Искам да уверя всички, които са заинтригувани от тематиката, че до момента в който не достигнем цялостно единодушие с обособените организации, няма да продължим напред ", сподели финансист №1 у нас.

По думите му в този момент стартират интензивните диалози за това къде и по какъв начин би трябвало да бъде усъвършенстван процесът по този начин, че да не се затруднява работата на дребния и междинния бизнес.

Председателят на Данъчната асоциация: В Наредба Н-18 има притеснителни неясноти

"Създадени са голям брой работни групи, които регистрират спецификата на обособените бизнес процеси. Няма да продължим напред, до момента в който не реализираме консенсус с всички ", увери Горанов.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе безапелационен, че до момента в който не се реализира консенсус, Наредба Н-18 няма да съществува. Горанов от своя страна го поправи, че не наредбата, а промените няма да съществуват.

"Когато постигнете консенсус, тогава ще ме поканите и ще я има. Интензивни диалози значи всяка седмица срещи с по една съсловна организация и да се отстраняват проблемите и терзанията им ", добави министър-председателят. По думите му работата би трябвало да е ориентирана към премахването на сивия бранш, само че това никога не би трябвало да се отрази на дребните и междинните съсловни организации.

"Когато те са уверени, тогава и аз ще съм уверен ", уточни Борисов.

Горанов: Наредба Н-18 е инструмент за по-справедлив и транспарантен бизнес
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР