На редовното заседание днес местните парламентаристи приеха предложението за прекратяване

...
На редовното заседание днес местните парламентаристи приеха предложението за прекратяване
Коментари Харесай

На сесия на ОБС Благоевград: Л. Харалампиев оглави „Благоевград инвест 2016“ ЕООД

На постоянното съвещание през днешния ден локалните парламентаристи одобриха предлагането за преустановяване на Договор за възлагане на ръководството на „ Благоевград инвест 2016 “ ЕООД Благоевград. За краткотрайно изпълняващ длъжността шеф бе избран Любомир Харалампиев за период до осъществяване на конкурс.

Единодушно с 35 гласа „ За “ общинските съветници одобриха предлагането на Лина Ангелова – Директор на Камерна опера Благоевград, Колектива на Камерна опера Благоевград за отсъждане на звание „ Почетен жител “ на Благоевград на учен Пламен Карталов.

Приети бяха и предложенията, по отношение на финансиране на процедури „ Инвитро “ със средства от бюджета на община Благоевград и разпределяне на еднократна финансова помощ на жители, подали съответните заявки, по отношение на Вътрешни правила за работа на Комисията за разглеждане на заявките за приемане на еднократна финансова помощ от бюджета на Общината.

Общинските съветници одобриха предложение, с което магистър-фармацевтът Елица Петрова е определена за представител на община Благоевград за присъединяване в комисия за разработване на регионална аптечна карта.

Местния парламент гласоподава с 34 „ ЗА “ заявяване участие на Доброволното формирование „ Георги Измирлиев – Македончето “ при община Благоевград в Националната Асоциация на Доброволците в Република България (НАДРБ).

35 решения бяха сложени на днешното постоянно съвещание на Общински съвет.
След привършване на дневния ред, ръководителят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков закри съвещанието.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР