На редовното си заседание днес – 23 март – министрите

...
На редовното си заседание днес – 23 март – министрите
Коментари Харесай

Правителството ще одобри хуманитарна помощ за Украйна

На постоянното си съвещание през днешния ден – 23 март – министрите ще одобрят спомагателни разноски по бюджета на Министерството на енергетиката за 2021 година, както и филантропична помощ за Украйна в размер 361 830 лв..

Ще бъде основан съвет за електронно ръководство при Министерския съвет. Правителството ще одобри и отчет за настоящото положение на инженерното оборудване от възпрепятстващ вид по българо-турската граница и съпътстващата го инфраструктура, както и за осъществените действия и обвързваните с тях разноски.

Ще бъде признато и решение за осъществяване на заплащанията по решенията на Европейския съд по правата на индивида по делата „ Баневи против България “, „ Мирослава Тодорова против България”, „ Васил Василев против България”, „ Генов и Сърбинска против България”, „ Павлови против България” и „ Стоянов и Табаков против България “.

Министрите ще основат и непрекъсната междуведомствена комисия, подпомагана от експертна работна група, за обекта на международното завещание „ Старинен град Несебър “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР