На редовно заседание на ОбС Видин бе прието предложението на

...
На редовно заседание на ОбС Видин бе прието предложението на
Коментари Харесай

Община Видин ще подкрепи семейства с репродуктивни проблеми

На постоянно съвещание на Общински съвет Видин бе признато предлагането на кмета Огнян Ценков за финансово подкрепяне на фамилии с репродуктивни проблеми. Съветниците гласоподаваха за Правилник за финансово подкрепяне на проучвания и процедури, свързани с неплодородие на фамилии и лица, живеещи на фамилни начала, с репродуктивни проблеми активност в бюджета за 2019 година. Средствата за това са в размер на 10 000 лева .
Кметът разяснява, че с това предложение се регламентират критериите. В Правилника има специфична част, която обезпечава конфиденциалност на кандидатстващите наши съграждани и отбрана на техните персонални данни. „ Този план беше оповестен за разискване и в този момент ще бъде оповестен и като решение на Общинския съвет “, посочи Ценков след съвещанието.
http://vidin.bg//pages/Proekt-na-Pravilnik-za-finansovo-podpomagane-na-iz-3425)
От съвещанието през днешния ден стана ясно още, че са признати всички 33 точки от дневния ред плюс една спомагателна, по отношение на утвърждение на плановете по Програма „ Местни начинания.
Гласувани са още оферти за даване на безплатно прилагане на спортни обекти обществена общинска благосъстоятелност на ОФК „ Бдин-1923 “, Семеен кодекс „ Пегас Спорт – Видин “, Семеен кодекс „ Бдин Атлетик “; за обезпечаване на финансови средства в размер на 1000 лева (от запаса за субсидиране на спортните клубове) за присъединяване на Клуб по спортни танци „ ЕЛИТ ТИМ “ в национално състезание; за продажби на жилища и имоти в кв. „ Нов път “ на жители, които имат право да ги закупят като дългогодишни наематели и редица други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР