На редовния брифинг на Кризисния щаб, кметът на Бургас Димитър

...
На редовния брифинг на Кризисния щаб, кметът на Бургас Димитър
Коментари Харесай

Нов случай на заразен от коронавирус в Бургас

На постоянния брифинг на Кризисния щаб, кметът на Бургас Димитър Николов удостовери втория случай на инфектиран с ковид в града :
“Установено е второ лице на територията на територията на Бургас с ковид зараза. Това е младо момиче пристигнало от Англия. Локализирани са контактите с околните хора, това са единствено двама души. Получаваме цялостно подпомагане от околните на момичето, те съблюдават цялостните условия на карантина, спомагат ни за което им благодаря “.

Кметът заяви още, че в Бургас има бедстващи грузинци , попаднали под министерската заповед за лицата от трети страни. Те са 14 души и са влезнали през зелена граница в България. Временно са в жилища, обезпечени от Община Бургас. Очаква се за тях да бъде обезпечен хигиеничен кулоар с транспортно средство към Грузия.
Другата вест обвързвана в битката със болестта е, че дрон с термокамера ще лети над гетата. Той е екипиран с техника, която записва хората с висока температура.

Благодарение на софтуера дронът може да маркира обекти, да прави виеозаснемане и термоснимки.
От щаба прибавиха още, че се не разрешава се потреблението на всички кафе автомати, които са навън или в здания. Оказало се, че притежателите им не могат да подсигуряват сигурност и сигурност при използването на машините. Препоръчва да се заобикаля използването на детските площадки и фитнес уреди, макар, че те се дезинфекцират
 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР