На разположение на всички активни хора от днес в магазините

...
На разположение на всички активни хора от днес в магазините
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Fit – от днес в магазините на VIVACOM

На разположение на всички дейни хора от през днешния ден в магазините на VIVACOM е най-актуалният фитнес тракер Samsung Galaxy Fit.

Само във VIVACOM интелигентният, многофункционален аксесоар може да бъде платен на цена 6.98 лева на месeц в композиция с проект Smart S+.

Galaxy Fit съчетава отлични характерности с съвременен, новаторски дизайн. Устройството има стилен и банален екран – по този начин потребителите могат да виждат цялата информация единствено с едно завъртане на китката. Благодарение на елементарен и подсъзнателен UX, могат да се получават известия, позвънявания и известия, или да се синхронизират разнообразни приложения със смарт телефона. То е извънредно комфортно за носене, фино и леко, а значимо негово достолепие е минималистичният му дизайн. И още – Galaxy Fit е сертифициран с равнище на военно съоръжение и устоя на потапяне до 5ATM. Защитенa е от въздействието на прахуляк и дъжд.

Смарт устройството разпознава до шест физически интензивности, дава опция за избор от над 90 разнообразни действия в приложението Samsung Health, регистрира пулса, мери продължителността и качеството на тренировките и съня, а специфична канара следи равнището на напрежението. Това прави тракера съвършен сателит за всеки актуален човек с динамично всекидневие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР