На Радев му предстоят избори и избирателите няма да го

...
На Радев му предстоят избори и избирателите няма да го
Коментари Харесай

Андрей Райчев: БСП се държи най-разумно в тази ситуация

" На Радев му предстоят избори и гласоподавателите няма да го схванат, в случай че той не връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Възможно е и Бойко Борисов да направи провокация и да предложи Слави Трифонов за министър председател с техния мандат ".

Това съобщи социологът Андрей Райчев, представен от Фрог нюз.

" Партиите от митинга се карат се за еднаквост, а не по обособени въпроси. Разделиха българите на тези, които са за смяна и за статуквото. Малко късно се сетиха, че би трябвало да извадят Българска социалистическа партия от този комплект, тъй като схванаха, че няма да има държавно управление без поддръжката им ", разяснява той.

Според него от началото на договарянията се следила една лицемерна процедура. Изведнъж партиите от митинга не помниха кой е най-лошият – дълго време това беше Румен Радев. Но внезапно се появи ново зло, тъй като те без зло не могат да живеят и сътвориха Движение за права и свободи като новото зло. А Слави Трифонов го изкараха сътрудник на Движение за права и свободи. Това е офанзива против българските турци, добави Райчев.

" Прогнозата ми е 60:40, че няма да има държавно управление. Сега въпросът е кой ще изтегли Черния Петър? Той ще е отговорен за това, че няма държавно управление. На Демократична България никак не им се желае да са те. Българска социалистическа партия се държи най-разумно в тази обстановка ", сподели още социологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР