На работната среща със служители на областната дирекция на МВР

...
На работната среща със служители на областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР и зам.-главният прокурор проведоха работно съвещание в Силистра

На работната среща със чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи и прокурори от окръжната и районната прокуратури в Силистра бяха разисквани взаимните дейности по инспекции и досъдебни производства, свързани със формирани или употребени неистинен или с погрешно наличие експертни решения на ТЕЛК. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

,,Анализът и координирането на работата ни се постанова заради обстоятелството, че в Силистра процентът на лицата, ползващи така наречен инвалидни пенсии е най-голям - 28,61%,, в пъти по-висок от междинния в страната'', означи зам.-главният прокурор Иван Гешев.

По думите му има систематичен проблем.

,,Това, което ще създадем взаимно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи е да продължим работата си и се надявам в скоро време да се вземат ограничения от наказателно-правен аспект за решение на този проблем'', добави Иван Гешев.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов увери, че е основана добра организация за работа и престои да се извърши голям размер от процесуално следствени дейности. Работи се и превантивно, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР