На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени

...
На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Борисов се среща с министри и кметове заради водната криза в Перник

На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат разисквани всички разновидности за превъзмогване на водната рецесия в Перник и района. На нея ще участват министрите на околната среда и водите Емил Димитров, на стопанската система Емил Караниколов и на енергетиката Теменужка Петкова, кметовете на София и на Перник - Йорданка Фандъкова и Станислав Владимиров, регионалният шеф на Перник Емил Костадинов, както и представители на държавната и общинската администрация. Тя ще стартира в 9:00 часа в Министерски съвет.

„ Търси се трайно решение на казуса “, увери новият екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, като разясни, че крайното решение ще бъде на този, който дава парите, а точно - на премиера. Той не разяснява какви са вероятните разновидности, само че призна, че по някои от тях е имало разнообразни отзиви.

„ Не може всичко да стане за един момент. Кризата с водата може да отшуми за няколко месеца, само че може и да продължи с години “, съобщи от своя страна кметът на Перник Станислав Владимиров, представен от dariknews.bg. Според него на сегашният режим водата в язовир „ Студена “ може да стигне до месец април.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР