На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени

...
На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Борисов казва утре решението на водната криза в Перник

На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат разисквани всички разновидности за превъзмогване на водната рецесия в Перник и района.

Това стана ясно от думите на новия екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, който организира диалог по тематиката с кмета на града Станислав Владимиров. Двамата оповестиха, че крайното решение за това кой от всички вероятни разновидности ще бъде определен, принадлежи на министър-председателя.

„ Крайното решение е на този, който ще даде парите. Това е министър председателят. На мен той ми е шеф “ , сподели министърът, който не заключи какви са вероятните разновидности, само че призна, че по някои от тях е имало разнообразни отзиви.

„ Аз се включвам преди два дни, многото работа е свършена преди този момент “, добави още Емил Димитров, който увери, че се търси трайно решение на казуса.

Работната среща ще се организира в събота, от 09.00 часа, в Министерски съвет.

„ Не може всичко да стане за един момент “ , съобщи от своя страна кметът на Перник Станислав Владимиров. Според него рецесията с водата може да отшуми за няколко месеца, само че може и да продължи с години. Въпреки това градоначалникът разгласи, че на този режим водата в язовир „ Студена “ може да стигне до месец април. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР