На пук на всички данъчни проблеми и разследвания за укрити

...
На пук на всички данъчни проблеми и разследвания за укрити
Коментари Харесай

Напук на всички данъчни проблеми Меси се ожени

На пук на всички данъчни проблеми и следствия за укрити налози и финансови измами, звездата на Барса Лионел Меси подвигна звездна женитба. Меси и неговата дългогодишна другарка Антонела към този момент публично са семейство. Двамата се врекоха във безконечна честност пред куп родственици и другари в родния им град Росарио в Аржентина.

Красивата младоженка блестеше в рокля на дизайнерката Роса Клара. За защитата на събитието се грижеха към 250 служители на реда, които съумяха да спрат папараците, само че не и присъстващите посетители, които наводниха обществените мрежи със фотоси от церемонията.

 1937940

Около 250 бяха поканените другари на фамилията, които станаха очевидци на най-тържествения ден за семейство Меси. След тях бяха огромна част от някогашните и сегашни съотборници на Меси в " Барселона " и националния тим на Аржентина - Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Серхио Агуеро, Есекиел Лавеци, Гонсало Игуаин, Самуел Ето`о, Сеск Фабрегас.

 1937939

Аржентинските медии не пропуснаха да отбележат, че родителите на Меси и брачната половинка му са в обтегнати връзки, само че всички различия останаха на назад във времето по време на стилното празненство.

 1937938

Антонела е детската обич на Лео. Двамата са се харесали в родния Росарио и са траяли да се чуват по телефона и да си пишат даже и след заминаването на бъдещата звезда за Барселона. Те са двойка от повече от 7 години и към този момент имат двама сина - Тиаго и Матео. Момчетата съпровождаха своите родители до олтара в Аржентина.

Въпреки слуховете за обтегнати връзки сред булката и брачната половинка на Пике - Шакира, певицата беше измежду специфичните посетители на тържеството и даже поздрави младоженците с ария.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР