На публични места в Бургас вече са поставени мобилни мивки

...
На публични места в Бургас вече са поставени мобилни мивки
Коментари Харесай

Добри примери от Бургас: Мобилни мивки по улиците и дезинфектанти в автобусите

На обществени места в Бургас към този момент са сложени мобилни умивалници с вода и течен сапун. Използвайте ги, поучават от пресслужбата на Община Бургас.

Засега от тях има на огромните автобусни спирки до Автогара Юг и Операта, в Морската градина – до Пантеона и експоцентър “Флора ”, както и на терасата до Културен център “Морско казино ”. В петък такива устройства ще бъдат сложени и на други места. Използването им е изцяло гратис.

“Бургас не е под цялостна карантина поради ковид и свободното придвижване на хора не е неразрешено. Но то не е целесъобразно, изключително за възрастните хора. Затова апелирам бургазлиите над 60-годишна възраст оптимално да се въздържат от излизане на открито! А останалите дано употребяват по предопределение мобилните умивалници постоянно, когато минат край тях! ”, сподели кметът Димитър Николов.

Диспенсъри с дезинфектант са инсталирани в 100 рейса от градския превоз на Бургас. Също по този начин във всички държавни и общински медицински заведения. Днес стартира зареждането с диспенсъри на всички огромни хранителни магазини в града, като Общината ще има грижата и за това те да бъдат непрекъснато цялостни с дезинфектант.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР