На провелото се на 20 и 21 октомври в „Арена

...
На провелото се на 20 и 21 октомври в „Арена
Коментари Харесай

„Боен клуб Сила“/Враца/ с европейска титла и второ място по ММА /снимки/

На провелото се на 20 и 21 октомври в „ Арена Шумен “ Европейско състезание по ММА за момчета, кадети и юноши врачанските бойци на „ Боен клуб Сила “ съумяха да завоюват две призови места.
Цветомир Тодоров, който е 7-кратен републикански и 6-кратен балкански първенец, стана и Европейски първенец по ММА при юношите в категория до 61 кг. След блестяща игра в четвъртфинала Цветомир съумя да надиграе състезателя на Турция. На финала се изправи против Ивелин Добрев, с който направиха атрактивна среща, извоювана от Цветомир в третият рунд с механически нокаут. Така врачанинът се окичи с европейското злато.
Николай Цветков е републикански първенец за 2018г., което му обезпечи квота за европейският конгрес през октомври. Цветков игра в категория до 48 кг. при момчетата, където се показа чудесно. В първата си среща съумя да надвие по точки представителя на Украйна, след което в профил различен конкурент от България, което му обезпечи присъединяване на край. В нея се изправи против различен играч на Украйна, който не съумя да надиграе и загуби с ключ. Второто място на Цветков бе приемливо за първо присъединяване на огромен конгрес на младият войник.
Българският народен тим завоюва отборната купа, като след тях се подредиха Украйна, Португалия, Турция и Албания.
Равносметката от Европейският шампионат по ММА е златен и сребърен орден за врачанските бойци. Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с горделивост поздравяват своите ученици за добре свършената работа. Целите им са реализирани на 100% с помощта на усърдието на момчетата по време на подготовката. Екипът на „ Боен клуб Сила “ благодари на всички който помагаха за подготовката на момчетата и не на последно място на спонсорите на клуба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР