На провелия се по-рано днес протест пред сградата на Министерство

...
На провелия се по-рано днес протест пред сградата на Министерство
Коментари Харесай

БФАС поиска оставката на Весела Лечева

На провелия се по-рано през днешния ден митинг пред постройката на Министерство на младежта и спорта представители на Българска федерация по авто спорт, спортни клубове и уредници на надпревари желаеха оставката на служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева.

Повод за настояванията на представителите на БФАС е отнетият при започване на седмица лиценз на федерацията. Това се случи тихомълком в понеделник, единствено две седмици пред края на така и така доста късия авто сезон в България.

Настояваната на БФАС са на министерския пост да застане човек, който ще може да реши дългогодишния спор сред БФАС от една страна и Съюз на българските автомобилисти (СБА) и Автомобилна федерация на България (АФБ) от друга. 

При актуалните условия надпревари на територията на България в близо време едва ли ще има, а състезателите ни ще би трябвало да взимат лицензи от прилежащи на нас страни като Сърбия, Румъния, Северна Македония и Гърция, с цел да вземат участие в надпревари в чужбина. 

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР