На проведеното днес заседание на Националния съвет на БСП предложих

...
На проведеното днес заседание на Националния съвет на БСП предложих
Коментари Харесай

Нинова: Продължаваме моята линия

На извършеното през днешния ден съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия предложих организационна промяна в партията, която цели повече демократизация и децентрализация на партията. Това заяви в обществените мрежи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Новият мандат на Областните препоръки на партията ще започва с по-голямо посланичество на общинските структури в работата на препоръките. Представителството в тях ще бъде 1 социалист на 300 члена, а до момента беше на 400 члена. До 18 ноември би трябвало да се структурират новите Областни препоръки и да бъдат определени техните управления.

" Продължавам линията, поета от мен още от конгреса на партията, на който 1 пратеник представляваше 100 члена на партията ", добави тя.

Повишаване ролята на членовете на партията при взимане на решенията е главната ми цел, която последвам още с въвеждането на директния избор за ръководител.

" В новата конструкция на партията трансферирам партийните координатори от Позитано в структурите по места, като ще назнача общо 31 координатора във всеки многомандатен изборен регион на място ", добави Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР