На проведено извънредно заседание на Управителния съвет (УС) на Българската

...
На проведено извънредно заседание на Управителния съвет (УС) на Българската
Коментари Харесай

Добри Митрев е новият председател на УС на БСК

На извършено изключително съвещание на Управителния съвет (УС) на Българската стопанска камара (БСК) за ръководител на УС единомислещо беше определен Добри Митрев, доскорошен основен секретар на Камарата.

Заседанието на УС стартира с едноминутно безмълвие в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 година, само че умря ненадейно на 6 август т.г.

Добри Митрев е роден на 19 август 1972 година (49-годишен) и е правист по обучение. Има дълготраен административен опит, включително като ръководител на Общинския съвет на гр. Перник в продължение на два мандата. В екипа на БСК е от 2012 г, а от 2018 година е основен секретар и член на УС на БСК. Добри Митрев се употребява с престиж и поддръжка измежду екипа и членовете на БСК, а с годините е потвърдил своя професионализъм и преданост към идеята на организацията. Членовете на УС единомислещо подчертаха, че посредством този избор се обезпечава последователност в провежданите досега действия и политики на БСК, в защите на нейните членове, изключително в изискванията на пандемия, икономическа и политическа рецесии.

Следващото съвещание на УС е планувано за 29 септември 2021 година, според авансово одобрения график на съвещанията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР