На проведената в неделя лидерска среща е решено, че на

...
На проведената в неделя лидерска среща е решено, че на
Коментари Харесай

Мицковски: Да отговорим на България за обидите и изнудването

На извършената в неделя лидерска среща е решено, че на България би трябвало да се отговори, към момента се обмисля формата, осведоми скопският ефирен канал „ Алсат М “, излъчващ на албански език в материал, показан без редакторска интервенция от организация ФОКУС.

Македония би трябвало да одобри резолюция, която да съобщи на България какви са новите червени линии в отговор на обидите и изнудването от страна на София. Това е предлагането на водача на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицковски, който го сложи за разглеждане на лидерската среща при президента в неделя. То получи утвърждение от всички партии. От опозиционната партия обявиха, че през идващите дни ще реагират посредством Народното събрание или по различен метод.

„ И във връзка с всички реакции на тази декларация е неизбежно от наша страна Република Македония да не реагира на такава декларация, откакто на практика всички, в това число Пендаровски и Заев, се съгласиха, че е нужен незабавен отговор. Ще забележим след няколко дни по какъв начин ще се придвижи това. Ако те не поемат самодейността, ВМРО-ДПМНЕ ще го направи ", сподели Игор Янушев от опозиционната партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР