На протеста вече няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха

...
На протеста вече няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха
Коментари Харесай

Марешки за Радев и БСП: Искат да се докопат до кокала, защото са много изгладнели

На митинга към този момент няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха митинга. Аз вървях пешком, с цел да стигна до малкия екран. Видях двама протестиращи да си вършат селфита и да си приказват: еба*ме им ма*ката на тия. Извинявам се за думите си, само че това чух от тези двама провокатори. 20-30 индивида са блокирали "Орлов мост " и основават безпорядък. Това е митингът сега. Знаете ли какъв брой хора са блокирани. Сред тях несъмнено има заболели, бременни. 20 лумпени опорочиха митинга. Тези лумпени изгониха малдите и заслужено протестиращи жители. След 6-7 месеца има постоянни избори. Там се стачкува, с бюлетина.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от "Воля " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който разяснява продължаващите антиправителствени митинги. "Аз съм подготвен незабавно да си подам оставката, само че това би трябвало да направи и Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Няма по какъв начин да допуснем той и Българска социалистическа партия да влязат през задния вход във властта. Българска социалистическа партия желаят да си седят в Народното събрание и да прибират по 1 млн. лв. на месец от дотации. Това е гуляй по време на чума. Хората гладуват, бизнеси банкрутират, а Българска социалистическа партия нищо не вършат и си прибират по един милион. Къде са ползите на българските жители? ", попита той.

Марешки: Правителство на Българска социалистическа партия и Радев ще докара до злополука

"Хората желаят оставки, дано всички подадем оставки, само че няма никаква логичност държавното управление да подава оставка 6-7 месеца преди постоянните избори. Българска социалистическа партия и Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на напират, с цел да налапат кокала, тъй като са доста изгладнели. Искат да създадат служебно държавно управление. Видяхме първото служебно държавно управление на Радев. Само за "Грипените " се работеше. Мога да ви кажа, че на КСНС при президента постоянно се е говорило единствено за самолети. За нищо друго. Вторият длъжностен кабинет очевидно също единствено за "Грипените " ще приказват ", предвижда Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР