На протеста има хора, които не ни харесват, които искат

...
На протеста има хора, които не ни харесват, които искат
Коментари Харесай

Сачева: Работим за обществения интерес, а не за политическия

На митинга има хора, които не ни харесват, които желаят радикални промени, само че има и хора, на които явно политиките на държавното управление им пречат. Има партии и субекти, които започнаха прекомерно рано предизборната акция. Това разяснява в студиото на " Панорама " министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

Политически и в чисто партиен проект, без подозрение, ние имаме доста по-голяма изгода да подадем оставка, безапелационна е тя. Но в случай че приказваме за отговорност, бъдещето на България е на първо място в ръцете на българските жители и политици, добави министърът.

Бих желала да се научим да гледаме на нещата в тяхната целокупност, тъй като сега част от хората се пробват да омаловажат това, че на митинга има и недобронамерени хора.

Времето, с което разполагаме, се назовава мандат, в този смисъл разчитаме на нашите гласоподаватели и на хората, които схващат, че в окото на бурята никой не си маха капитана, счита Сачева.

Според нея, това, което не се вижда сега, е поддръжката, която ръководещите получават, тъй като има и такава.

Ние имаме намерение да приключим мандата си, безапелационна е министър Сачева.

Тя изясни, че Законът за обществените услуги работи от юли. Правителството отпуска спомагателни средства, макар че от самото начало са били упреквани, че не са толкоз великодушни по време на рецесията.

Всеки един от нас заплаща доста висока персонална цена, в случай че приказваме за политическата - тя също сигурно е висока. Но ние сме избрали да работим в интерес на публичния интерес за сметка на политическия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР