На прокуратурата този бюджет й е голям, смята премиерът.Цялото правителство

...
На прокуратурата този бюджет й е голям, смята премиерът.Цялото правителство
Коментари Харесай

Премиерът: На прокуратурата този бюджет й е голям

На прокуратурата този бюджет й е огромен, счита министър председателят.

Цялото държавно управление желае да се махне зеленият документ. Изчакваме единствено рискът да падне от здравната система, с цел да може да го махнем. Това сподели министър-председателят Кирил Петков от Брюксел, запитан за митинга на " Възраждане " против зеления документ.

Информацията, която пристигна при нас, е че има едни хора, които са там за същинския прoтест - желаят да се махне зеления документ, съобщи през днешния ден.бг.

" Всички чакаме доста бързо да се случат нещата, които желаеме - ценитe да паднат, Мораториумът да отпадне. Новите членове в КЕВР са безспорни експерти. Нещата се движат в разпоредбите посока ", сподели още той.

Той разяснява и бюджетът на прокуратурата. " Бюджетът беше разчетен доста тъкмо до какъв предел може да имаме недостиг и той е 4.1%. Това, което се разиска е, че 20 млн. ще се вкарат в просвета при младите учени в Българска академия на науките със характерни задания. За мен науката и нововъведението е бъдещето на България. Бюджетът на прокуратурата и сега е значителен. Всички българи плащаме много огромна цена изключително за равнището на правораздаване, което съгласно мен имаме. Даже плащаме прекомерно огромна цена. Тази смяна от прокуратурата към младите учени е посоката, в която би трябвало да има по-добър резултат за българската стопанска система и за България като цяло ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР