На професионалния празник на училището днес трима ученици от Търговската

...
На професионалния празник на училището днес трима ученици от Търговската
Коментари Харесай

Връчиха наградата „Румен Камбуров“ за седми път в Стара Загора  

На професионалния празник на учебното заведение през днешния ден трима възпитаници от Търговската гимназия „ Княз Симеон Търновски “ в Стара Загора беше връчена премията „ Румен Камбуров “ за седма поредна година.
Нейни носители тази година са две 12-класнички и една 11-класничка. Вяра Цонева беше удостоена с оценката за извоюваните от нея призови места в олимпиади и надпревари по счетоводство и за интензивно присъединяване в европейски планове и учебни мероприятия.

Радина Николова  получи премията за публичната й работа като ръководител на Младежкия общински съвет в Стара Загора за изтеклия мандат е за организирането и провеждането на благотворителни начинания. 

11-класничката Йоана Стефанова заслужи премията с първата специфична премия на холдинг " Стара планина ", която завоюва на Националния конкурс " Млад икономист 2019 ", минал под наслов " Гласът на младите за мощна стопанска система ". 

Наградите тази година връчиха техните учредители Георги Валентинов и Димитър Желев. Гости на празника бяха и включилите се към тях ученици на комерсиалната гимназия Диян Димитров и Желязко Динев. Четиримата са възпитаници на рано отишлия си преподавател по география в учебното заведение Румен Камбуров. По традиция на връчването на премията участва и Зина Камбурова, която с изключение на брачна половинка на Румен Камбуров е била и дълги години преподавател по стопанска система в Търговската гимназия.

На професионалния празник по традиция шефът Снежана Танева връчи грамоти и на други отличили се в разнообразни области възпитаници. 

Проведе се панаир на образователните подготвителни компании (УТФ) от другите профили. 

Участието в тях приготвя младежите за реализация в специалностите, които учат, и за действителностите на пазара на труда. 

И като на всеки празник с доста музика, танци и спектакъл от самодейните обединения в учебното заведение. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР