На президента Радев очевидно много му се управлява. Личи си

...
На президента Радев очевидно много му се управлява. Личи си
Коментари Харесай

Митов видя връзка между отцепването на Радостин Василев и президента

„ На президента Радев явно доста му се ръководи. Личи си по дейностите на фактори към него. В последна сметка, следим доста от близко политическият развой и виждаме по какъв начин се трансформира държанието на партии като „ Възраждане “, тъй че да обслужва концепцията, че постоянен кабинет не може да бъде формиран “.

Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ-СДС пред БТВ.

Според него забавянето на мандата е, с цел да протекат избрани процеси.

„ Виждате, Радостин Василев от Политическа партия афишира, че най-вероятно ще се отдели от Политическа партия, вървят клюки в коридорите за записи, които той има. И това е част от тази динамичност, целяща разлюляване на политическата среда. Викането на Бойко Борисов на разпит за проблеми, които от дълго време са били изчистени и от дълго време е трябвало да бъдат хвърлени в кошчето и да се завърши с това, се претоплят “, добави Митов.

Според него „ прекомерно доста станаха дейностите в посока на това да се дестабилизира средата.

„ Аз не виждам различен бенефициент от това, с изключение на президентът Радев, който ръководи със служебни кабинети към този момент дълго време – явно това му се е усладило “, сподели той.

Митов съобщи, че те са създали доста взаимни отстъпки на ПП/ДБ, само че чакат взаимност.

„ Фактът, че по време на втория кабинет на Борисов се правеше правосъдна промяна и с промени в конституцията е явен сигнал и индикатор, че ние сме знаели, че правосъдната промяна е значима. По време на ръководство на ГЕРБ е правена правосъдна промяна. Христо Иванов беше министър в държавното управление на Бойко Борисов “, напомни Даниел Митов.

Той е уверен, че са избрани текстове ще се съберат и 180 гласа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР