На престижната и бляскава церемония по време на юбилейния Пети

...
На престижната и бляскава церемония по време на юбилейния Пети
Коментари Харесай

Връчиха петите юбилейни награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”

На влиятелната и блестяща гала по време на юбилейния Пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, който се организира на 4 юни 2019 година, бяха връчени най-авторитетните за бизнеса награди „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България ”.
 БГНЕС
Гости на тържествената гала бяха министър-председателят Бойко Борисов , патрон на бала за пета поредна година, кметът на София Йорданка Фандъкова, ръководителите на основните за развиването на бизнеса парламентарни комисии: Менда Стоянова-председател на Парламентарната комисия по бюджет и финанси; Валентин Николов-председател на Парламентарната комисия по енергетика; Анна Александрова-председател на Парламентарната комисия по правни въпроси; Хасан Адемов-председател и Светлана Ангелова-зам.председател на Парламентарната комисия по труда, обществената и демографската политика; Пламен Нунев-председател на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.
 БГНЕС
Гости на церемонията бяха също 12 министри : Екатерина Захариева-заместник министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи; Марияна Николова-заместник министър-председател по икономическата и демографската политика; Владислав Горанов-министър на финансите; Емил Караниколов -министър на икономиката; Данаил Кирилов-министър на правосъдието; Теменужка Петкова-министър на енергетиката; Росен Желязков-министър на превоза, осведомителните технологии и съобщенията; Бисер Петков- министър на труда и обществената политика; Кирил Ананиев-министър на здравеопазването; Младен Маринов-министър на вътрешните работи; Нено Димов-министър на околната среда и водите; Николина Ангелкова-министър на туризма, Боил Банов-министър на културата, както и заместник-министри и ръководители на държавни организации и ведомства.-->
 БГНЕС

Голямата премия в категория „ Качество “ получи МТГ Делфин АД . Министър-председателят Бойко Борисов връчи премията на Светлин Стоянов, изпълнителен шеф на компанията.

С втора премия в категория „ Качество “ бе отличена Монбат АД, като премията получи Атанас Бобоков, основен изпълнителен шеф на компанията.
 БГНЕС

В категория „ Растеж “ бяха връчени две огромни награди заради равния брой точки, събрани при гласуването.

Голяма премия в категория „ Растеж “ получи АГРИОН  ИНВЕСТ АД. Марияна Николова, заместител министър-председател по икономическата и демографската политика, връчи премията на Анатоли Георгиев, изпълнителен шеф на Агрион Инвест.
 БГНЕС
Голяма премия в категория „ Растеж “ получи Биовет АД. Емил Караниколов, министър на стопанската система, връчи премията на Ангел Желязков, изпълнителен шеф на Биовет АД.
 БГНЕС

Голямата премия в категория „ Иновации “ получи VIVACOM. Екатерина Захариева, заместник-министър ръководител по правосъдната промяна и министър на външните работи връчи премията на Атанас Добрев, основен изпълнителен шеф на компанията.
 БГНЕС
Втора премия в категория „ Иновации “ получи СИН Карс Интернешънъл ЕООД, като премията бе връчена на инж. Росен Даскалов, притежател и шеф на компанията.
 БГНЕС
Специалната премия на ръководителя на КРИБ за повсеместен принос за развиването на стопанската система в България получи проф. д.т.н. инж. Цоло Вутов. Специалната премия включва дълготрайни вложения и напредък, опазване и откриване на нови работни места, нововъведения и принос в научната и социална активност. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи премията на проф. д.т.н. инж. Цоло Вутов.
 БГНЕС
За положителното въодушевление принос имаха квартет Destiny, Ку-ку бенд и певицата Нели Петкова. Изненада за гостите беше присъединяване на Краси Радков, който изтегли печелившите номера от томболата. Водещи на Петия годишен бал на КРИБ бяха Стефан А. Щерев и Станислава Ганчева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР