На пресконференцията си в БТА Възраждане представи и визията си

...
На пресконференцията си в БТА Възраждане представи и визията си
Коментари Харесай

Възраждане за бизнеса в България

На конференцията си в Българска телеграфна агенция " Възраждане " показа и визията си за развиване на бизнеса в България. Икономистите на " Възраждане " слагат в центъра на стопанската система дребния фамилен бизнес.

Ако българските жители дадат доверието си на " Възраждане " и гласоподават с номер 5 в бюлетината на 14 ноември 2021 година и " Възраждане " се трансфорат във фактор в 47-то Народно заседание, те мислят да работят за смяна на капиталовата политика на България.

Към момента страната влага в по този начин наречените вложители клас А. Това са огромни задгранични компании - вложители, които вършат огромни вложения. Например, основаването на огромен хипермаркет в България се смята за инвестиция от българските ръководещи, защото той основава работни места. Този вложител се смята за вложител клас А. Ако погледнем стопански, тези вложители в действителност изсмукват народен приход, а не способстват за него.

Ето за какво " Възраждане " планува да работи за смяна в политиката на страната във връзка с вложенията и от огромните задгранични компании да насочи държавните вложения към дребния фамилен бизнес, който действително би трябвало да е мотора на стопанската система.

Икономистите на " Възраждане " желаят да реализират това, че поддръжката на страната да отиде при дребните компании, при фамилния бизнес. Така съгласно " Възраждане " ще се разсъни предприемаческия дух.

Към момента страната поддържа огромните компании, които нямат толкоз огромна потребност. Те са задоволително огромни и употребяват задоволително привилегии като финансиране и като поддръжка, само че за дребния бизнес тази държавна поддръжка е решаваща. Така ще се сътвори причина дребните компании да се разраснат в междинни и по-късно в огромни.

Визията на " Възраждане " за развиване на България в кратковременен и средносрочен проект беше показани на конференция, която се организира през вчерашния ден. На нея участва доктор Костадин Костадинов - претендент за президент на " Възраждане " , претендентите за народни представители - Иво Русчев, Деян Николо и адв. Петър Петров. Пресконференцията беше подкрепена и от самостоятелните специалисти Виктор Папазов - икономист и доцент Атанас Мангъров - доктор, инфекционист. Това, което сплотява самостоятелните специалисти и Възраждане са общи възгледи и хрумвания и една обща идея - просперираща България!

Цялата конференция може да видите:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР