На пресконференцията си в БТА Възраждане представи и визията си

...
На пресконференцията си в БТА Възраждане представи и визията си
Коментари Харесай

Възраждане за бизнеса в България

На конференцията си в Българска телеграфна агенция Възраждане показа и визията си за развиване на бизнеса в България. Икономистите на Възраждане слагат в центъра на стопанската система дребния фамилен бизнес.

Ако българските жители дадат доверието си на Възраждане и гласоподават с номер 5 в бюлетината на 14 ноември 2021 година и Възраждане се трансфорат във фактор в 47-то Народно заседание, те мислят да работят за смяна на капиталовата политика на България.

Към момента страната влага в по този начин наречените вложители клас А. Това са огромни задгранични компании - вложители, които вършат огромни вложения. Например основаването на огромен хипермаркет в България се смята за инвестиция от българските ръководещи, защото той основава работни места. Този вложител се смята за вложител клас А. Ако погледнем стопански, тези вложители в действителност изсмукват народен приход, а не способстват за него.

Ето за какво Възраждане планува да работи за смяна в политиката на страната във връзка с вложенията и от огромните задгранични компании да насочи държавните вложения към дребния фамилен бизнес, който реално  би трябвало да е мотора на стопанската система.

Икономистите на Възраждане желаят да реализират това, че поддръжката на страната да отиде при дребните компании, при фамилния бизнес. Така съгласно Възраждане ще се разсъни предприемаческия дух.

Към момента страната поддържа огромните компании, които нямат толкоз огромна потребност. Те са задоволително огромни и употребяват задоволително привилегии като финансиране и като поддръжка, само че за дребния бизнес тази държавна поддръжка  е решаваща. Така ще се сътвори причина дребните компании да се разраснат в междинни и по-късно в огромни.

Визията на Възраждане за развиване на България в кратковременен и средносрочен проект беше представена на конференция, която се организира през вчерашния ден. На нея участва доктор Костадин Костадинов – претендент за президент на Възраждане, претендентите за народни представители – Иво Русчев, Деян Николо и адв. Петър Петров. Пресконференцията беше подкрепена и от самостоятелните специалисти Виктор Папазов – икономист и доцент Атанас Мангъров – доктор, инфекционист. Това, което сплотява самостоятелните специалисти и Възраждане са общи възгледи и идеи  и една обща идея – просперираща България!

Цялата конференция може да видите тук:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР