На пресконференцията на партия Продължаваме промяната станахме свидетели на безогледни

...
На пресконференцията на партия Продължаваме промяната станахме свидетели на безогледни
Коментари Харесай

Ваня Григорова за Продължаваме промяната: Безогледни лъжи

На конференцията на партия " Продължаваме промяната " станахме очевидци на безогледни неистини. За следващ път. Това съобщи в обществените мрежи икономистът от КТ “Подкрепа” Ваня Григорова.

“Някакви стопански кръгове вкарали в Плана за възобновяване и резистентност парогазова централа в полза на Русия. Напомням, че Планът беше приключен и подписан в този му тип, когато:

- Асен Василев беше министър на финансите в служебното правителство;

- Кирил Петков беше министър на стопанската система в служебното правителство;

- Александър Николов беше зам.-министър на енергетиката в служебното държавно управление.

Още тогава първите двама " изменящи " най-безочливо отидоха на среща с служащи и представители на синдикатите в Раднево и оповестиха, че някой различен вкарал парогазовата централа в проекта. Неизречените ясно обвинявания бяха ориентирани против

Александър Николов, който в този момент им е министър отново.

НЯМА НАЧИН ТАКЪВ МАЩАБЕН ПЛАН ДА БЪДЕ ПРИЕТ, БЕЗ ДА БЪДЕ ОДОБРЕН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ! Т.е. от Асен Василев.

Тогава КТ " Подкрепа " също беше срещу включването на газовата централа. Защото това означаваше отвод от народен запас, който ни прави самостоятелни - въглищата, в подмяна на по-голяма взаимозависимост и по-високи цени. Но газът беше включен в Плана по гледище на Европейската комисия.

Всеки самичък да си направи сметка до каква степен да има вяра на всичко останало, което беше изказано на въпросната конференция. И дали то е задоволително съображение да позволим на самозабравил се политически хайлайф да ни занули.”, добавя Григорова в обществените мрежи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР