На пресконференция във Враца председателят на БСП Корнелия Нинова коментира

...
На пресконференция във Враца председателят на БСП Корнелия Нинова коментира
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Конфликтът между Борисов и Божков доказа, че задкулисието управлява държавата

На конференция във Враца ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява абсурда сред хазартния необут Васил Божков и министър-председателя Бойко Борисов.
На въпрос на кореспондент на организация BulNews за позицията й за спора сред двамата, тя отговори, че това не е просто спор сред министър председател и предприемач.
„ Спорът сред Борисов не е просто спор сред министър председател и предприемач. За нас това е доста ослепителен образец за неща, за които приказваме от дълго време – за паралелна страна, ръководство на задкулисието, за това че не институциите ръководят страната, а подмолните ангажименти. Управлението на Борисов унижощи институциите и разгради държавността и ги даде на други сили, които дърпат конците “, съобщи тя.
„ Видя се, че от смс-и на министъра на финансите към девойки се раздават команди по какъв начин да се ръководят стопанската система и бизнеса, а не от формалните механизми “, добави Нинова.
На въпрос за присъединяване на партията в националните митинги против държавното управление на ГЕРБ ръководителят на Българска социалистическа партия отговори, че те поддържат всички митинги и че в досегашните е имало непринудено присъединяване на социалисти.
Тя загатна и за проведен митинг на Българска социалистическа партия против настоящето държавно управление.
„ Когато като партия създадем формален митинг, ще ви поканим. Подкрепяме всички митинги против това ръководство, тъй като то е нездравословно за България “, съобщи Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР