На пресконференция в столичния хотел Маринела тази сутрин бе представен

...
На пресконференция в столичния хотел Маринела тази сутрин бе представен
Коментари Харесай

MAX FIGHT обяви официално календара си за следващите 12 месеца

На конференция в столичния хотел " Маринела " тази заран бе показан календара за бойния шампионат MAX FIGHT. Най-големият огранизатор на бойни събития в България разгласи, че за послените 12 години е осъществил над 600 професионални дуела и 11 аматьорски държавни шампионати по ММА, само че ресорът на аматьорските към този момент е оставен напълно в ръцете на лицензираната българска ММА федерация.
Предстоящият този петък шампионат ще бъде първото по рода си съревнование, подкрепено по едно и също време от 4 Федерации – Ферерация по Бокс, Федерация по професионален Бокс, Федерация по ММА и Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

По време на конференцията част от 22-мата учасници в престоящия този петък 42-ри шампионат /3.05, 20:30 в хотел " Маринела " приказваха са подготовката си.

 MAX FIGHT 42 - конференция @@@

“Ти добре се гласиш, единствено да не те захапе Пепелянката доста рано” – прекъсна Йосиф Панов-Пенелянката своя конкурент Иван Николов, до момента в който Николов разказваше за своята подготовката. Панов е един от най-перспективните боксови състезатели у нас, който през 2011 завоюва бронз на Европейското за юноши в Унгария. Боксьорът в суперполу-средна категория има извънредно нападателен жанр, с какъвто се слави и файтъра Иван Николов.

Мач с адреналин се чака и от 52-килограмовата Анита Доганова, известна с това, че е единствената детска учителка, която има устрема да вземе шампионски пояс допустимо най-скоро. “След травма седмица преди мача й, бе заменена нейната съперничка Катерина Харалампиду. Сега Анита ще играе против Мария Каракацани, първенец на Гърция по кикбокс.” – сподели Теодор Карастоянов, изпълнителен шеф на MAX FIGHT, който дава отговор за ММА и К1 срещите в организацията.

Други мачове с интернационално присъединяване, които дават обещание представление са тези с холандските бойци – Ерон Конинг и Ария Шейх. Те ще бъдат водени от именития треньор и притежател на Mike Gym – Майк Пасание, който идва в България особено, с цел да ги поддържа. Специалистът е апетитен за един от най-хубавите треньори в света, работил с легендите Бадър Хари, Мелвин Менов и други. Пасание ще стои в корнера на Ерол Конинг, който ще срещне в борба за шампионския пояс в К1 двукратния ни международен първенец Александър Петров. Натурализираният холандец с иранска кръв Ариа Шейх пък ще срещне непобедения досега на професионалния ММА кръг Калоян Колев.

Реферът на Световния боксов съвет и Европейския боксов съюз – Венцислав Николов, ще съдийства на двата топ боксови мача от файт картата.

На конференцията участваха още 70-килограмовият представител на Несебър Недко Николов, оприличаван с ирландската легенда Конър Макгрегър, някогашният национал по бокс и първенец на страната Григор Саруханян и несъмнено Детелин Далаклиев. Организацията на боксовите срещи е отговорност на международния ни първенец от Милано 2009 - Далаклиев.

Очаква се 43-тото издание на веригата шампионати MAX FIGHT да стъпи още веднъж на море - на 5 юли в Слънчев бряг, а на 2.08 се чака 11-тата подред и 44-та във веригата шампионати церемония да бъде на " Арена Диневи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР