На пресконференция след инцидента в кампуса на университета в Невада,

...
На пресконференция след инцидента в кампуса на университета в Невада,
Коментари Харесай

UNLV стрелба - на живо: Съобщава се за трима убити при нападение в Лас Вегас

На конференция след случая в кампуса на университета в Невада, Лас Вегас, шериф Кевин Макмехил увери хората, че няма „ по-нататъшна опасност “ за общественост. Не е споделен претекст.

Оцелялата жертва на огнестрелно оръжие е оповестена в устойчиво положение, сподели той, добавяйки, че няколко други души са претърпели пристъпи на суматоха по време на пандемониума.

Няколко чиновници са били лекувани за леки пострадвания, получени по време на претършуване на обширния кампус за спомагателни жертви или обвинени, добави шерифът.

Г-н Макмехил сподели, че до момента в който полицията знае самоличността на обвинения, няма да я показа с обществеността или медиите, до момента в който околните на жертвите не се свържат.

Колежанските кампуси в Южна Невада, които бяха затворени след случая, ще останат затворени в четвъртък и петък, съгласно управляващите

Полицията удостовери три жертви и погубен стрелец. Друга жертва, тежко ранен обвинен за пукотевица в Лас Вегас, беше „ професор, който неотдавна кандидатства за ра...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР