На пресконференция президентът на Сърбия Александър Вучич отговори на коментари,

...
На пресконференция президентът на Сърбия Александър Вучич отговори на коментари,
Коментари Харесай

Александър Вучич: Аз съм хронично болен човек, докато имам сили, ще се боря

На конференция президентът на Сърбия Александър Вучич отговори на мнения, че журналистът на телевизионния канал N1 е отговорен за неочакваното му приемане във Военномедицинска академия (ВМА) поради проблеми със сърдечно-съдовата система, предава думите му белградското Радио „ Б 92 “, представено от " Фокус ".

Попитан от кореспонденти от N1 да разяснява изказванията, че телевизионният публицист Миодраг Совил е " отговорен " за това, че той е бил признат в болничното заведение в петък следобяд и дали е вярно да бъдат упреквани репортерите, Александър Вучич отговори: " Човекът от вашата телевизия няма нищо общо с моето здравословно положение ".

" Аз съм хронично болен човек ", добави Вучич. Той също по този начин изясни, че идва на конференцията в границите на целодневна терапия и че това не е загадка. „ Дали ме огорчава, когато някой, който би трябвало да бъде публицист, споделя „ не се занимавай с тази работа, в случай че не можеш да я издържиш “ - мога. Радвам се, тъй като заради тези въпроси мога по-лесно да обясня на хората разликата сред казването на истина и лъжата “, сподели Вучич.

" Здравословното ми положение няма нищо общо с N1. Това са мои персонални проблеми. Не съм човек с най-хубавото здраве, само че до момента в който имам сила, ще се боря. Не желая да встъпвам в детайлности, като ви осведомявам за размера на предсърдието ми…нужни са години, с цел да бъда в такова положение, а не ден, който ми донесе толкоз огромно политическо наслаждение ", приключи Вучич./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР