На преговорите в Париж за примирие в ивицата Газа е

...
На преговорите в Париж за примирие в ивицата Газа е
Коментари Харесай

Израел и “Хамас“ се споразумяха за размяна на заложници

На договарянията в Париж за помирение в линията Газа е било реализирано съглашение за обновени условия за замяна на заложници, арестувани от " Хамас ", против палестински пандизчии, оповестяват арабски телевизионни канали.
Прочетете още
Според телевизия Ел-Хадад (EL-Hadad TV) пробивът дава опция на воюващите страни да преминат към уточняване на съответния лист на лицата, които ще бъдат обект на замяна.

На договарянията, в които вземат участие представители на Египет и Израел, Катар и Съединените щати, се разисква освобождението на 40 заложници в подмяна на 200-300 палестински пандизчии, държани в израелски затвори, съобщи БНР. 

Посредниците Катар и Египет в доста къси изказвания през последните дни подчертаваха върху задачата за реализиране на помирение преди свещения за мюсюлманите Рамадан, който стартира на 11-ти март.

Преговорите във френската столица се организират, откакто през вчерашния ден проектът за следвоенна Газа на израелския министър председател Бенямин Нетаняху провокира рецензии от основния съдружник в лицето на Съединените щати и беше отритнат от палестинската власт и " Хамас ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР