На преговорите в мола не виждам нещо, което да заслужава

...
На преговорите в мола не виждам нещо, което да заслужава
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ще се борим срещу принудителната ваксинация

На договарянията в мола не виждам нещо, което да заслужава поддръжката на „ Възраждане ", като стартираме от най-важното - възобновяване на естествения метод на живот в нашата страна. Това сподели ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в „ Неделя 150 " по БНР. По думите му в съдружните договаряния досега следим „ общи приказки и някои много притеснителни тежнения, които подсказват, че новото държавно управление ще продължи политиката на старите, която извънредно и единствено пази непознати национални ползи ".

Той бе безапелационен, че „ Възраждане " не е антиваксърска организация, а организация, сплотяваща хора със здрав разсъдък. Той съобщи, че не е срещу имунизациите, само че дефинира имунизациите против ковид като „ подигравка с медицината и насмешка със здравия ни разсъдък ". Костадинов цитира отговор от Министерството на здравеопазването на запитване на „ Възраждане ", съгласно който нито една от така наречен ваксини не е тествана в българска лаборатория. „ Аз, доколкото знам, това не е позволено от нашето законодателство. В момента се прави една брутална насилствена имунизация, против която ние от „ Възраждане " ще се борим, и едно от първите неща, които ще се опитаме да създадем, е да намерим съидейници в Народното събрание, с които да сложим въпроса пред Конституционния съд - дали зеленият документ дава отговор на Конституцията ", съобщи Костадинов.

По думите му от 1989 година насам върху българите се извършва доста добре плануван и огромно провеждан геноцид и българите изчезват с темпове, които са невиждани до момента. „ Вече 14 години държим първото място по смъртност. Но внезапно в този момент всички ужасно доста се загрижиха от растежа на смъртността през предходната година ", разяснява той данните за нарасналата смъртност поради пандемията от Ковид.

„ Възраждане " няма по какъв начин да бъде съпротива, тъй като показва волята на огромното безмълвно болшинство от българския народ, което занапред ще става все по-силно, все по-активно и по-настоятелно ще декларира настояванията си в Народното събрание, сподели още водачът на партията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР