На предстоящите избори за Европейски парламент ГЕРБ ще спечели 34.8%

...
На предстоящите избори за Европейски парламент ГЕРБ ще спечели 34.8%
Коментари Харесай

Проучване сочи, че на евроизборите ГЕРБ ще получи 34.8%, а БСП - 33.1%

На идните избори за Европейски парламент ГЕРБ ще завоюва 34.8% от гласовете, а Българска социалистическа партия - 33.1%. Това демонстрира оповестено през днешния ден изследване на Европейския парламент, оповестява " Топ вести ".

``
реклама

Според него на трето място ще е Движение за права и свободи с 10.4% от гласовете, следвана от коалиция " Обединени патриоти " (8%), " Демократична България ", сплотяваща " Демократи за мощна България ", " Зелените " и " Да, България ", (3.8%), Реформаторски блок (2.3%) и " Воля " (1.7%). За други партии са споделили, че ще гласоподават 5.9 на 100 от интервюираните.

Според политическите групи България ще има осем евродепутати в Европейската национална партия, шест в групата на социалистите и демократите, двама в групата на либералите (АЛДЕ) и един в категорията " Други ", сплотяваща политически партии и придвижвания, които към момента не са оповестили желанията си.

Данните за общоевропейското изследване се основават на селекция от анкети, извършени от национални социологически институти в страните членки и събрани от Kantar publiс. В България изследванията са извършени в края на януари от " Маркет линкс " и " Афис ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР