На предстоящите избори ще има голям политически сблъсък. От наша

...
На предстоящите избори ще има голям политически сблъсък. От наша
Коментари Харесай

Цветанов: На предстоящите избори ще има сблъсък на резултати срещу популизъм

На идните избори ще има огромен политически конфликт. От наша страна ще бъде представяно какво сме създали, а от другата страна ще има голям популизъм и заиграване със страховете на хората по доста тематики. Опонентите ни само търсят борба и провокация. Ние подсигуряваме, че предизборната ни платформа ще бъде в синхрон с тази на ЕНП и ще е ориентирана напълно в отбрана на националните ни ползи. Българинът ще може да избере стабилността и вероятността за продължаващо развиване, а не връщане на страната с години обратно, оповестява Novini.bg.

``
реклама

Това сподели ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Лясковец по време на среща със симпатизанти на ГЕРБ и поданици на Лясковец, представен от пресцентъра на партията. Заедно с Цветанов в Лясковец бяха великотърновският кмет Даниел Панов, народните представители Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова. Срещата се организира в залата на Общинския съвет, а нейни домакини бяха кметът на Лясковец доктор Гецова и ръководителят на локалния парламент Даниела Арабаджиева.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ една от най-дискусионните тематики в последно време е Законът за вероизповеданията. „ Имаме една единствена цел - да се ограничи външното въздействие върху вероизповеданията и финансирането да идва единствено от нашата страна, а не от други страни, придвижвания или организации. 8-те милиона остарели отговорности, които със закона ще бъдат опростени, са насъбрани от всички вероизповедания, а освен от мюфтийството, както внушават от Българска социалистическа партия “, изясни Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ прикани хората да не се поддават на спекулациите и лъжите на социалистите. Пред лясковчани той сподели още: „ Изпълняваме чудесно 4-годишната управническа стратегия. Важно e да продължи икономическият напредък и по-голямата събираемост. Когато приходите са положителни, можем да заделяме повече целеви средства за решение проблемите в българските общини. Благодаря на локалната власт в Лясковец за интензивността “.

Цветанов напомни, че един от главните акценти за развиването на Великотърновска област е Автомагистрала „ Хемус “. „ Именно поради по-добрите доходи успяхме да заделим 1.350 милиарда лева и по този начин построяването на автомагистралата е обезпечено и процесът е към този момент необратим. Заедно с трасето Русе – Велико Търново това ще даде сериозна опция за развиването на района, добра съгласуваност, както и понижаване на ПТП “, посочи той.

В Лясковец Цветанов разяснява и излизането от Народното събрание на Българска социалистическа партия. По думите му е мъчно обяснимо за какво не вървиш на работа, откакто си определен за депутат.

Пред събралите се в залата на лясковския общински съвет жители Цветанов бе безапелационен, че срещите и диалозите, които ГЕРБ организира, са ориентирани към разясняването на обстоятелствата и свършената работа. Той бе безапелационен, че евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП са потвърдили, че работят за страната и един от последните чудесни образци са 4-те милиарда лв. повече, контрактувани за идващия програмен интервал. „ Бюджетът от 18 милиарда лева е рекорден за страната ни и всички региони, в това число Лясковец, ще могат да се възползват от него. Мария Габриел пък спомогна за контролиране на роуминг трафика и в този момент хората действително приказват повече на по-ниска цена. Банковите преводи, които жителите вършат в границите на Европейски Съюз, са с понижени такси с помощта на политиката, която следва и евродепутатът Ева Майдел “, разясни Цветан Цветанов

Кметът на Лясковец доктор Ивелина Гецова съобщи по време на срещата, че в годините Политическа партия ГЕРБ е потвърдила, че е сполучлива партия, тъй като не си разреши да отстъпи от правилата си, или да излезе от програмата и задачите си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 14492 | Одобрение: -6133 Да гласуваме за резултатите, а не за популистки нелепости и разпределяне на помощи за некадърните и селтаците от Българска социалистическа партия. Arqiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар: