На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена

...
На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена
Коментари Харесай

Борисов ще "проветрява" листите на ГЕРБ догодина

На идните следващата година парламентарни избори ГЕРБ ще е с актуализирана листа, съобщи водачът на ръководещата партия Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика и публицисти. ”Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше огромно значение кой е в листите. Сега има към този момент доста огромно значение, а и в тази нова политическа обстановка на популизъм безусловно си трябват престижи ", разяснява министър председателят.
По време на полемиката финансовият министър Владислав Горанов разяснява, че част от опозиция против влизането на България в еврозоната е обвързвана с геополитиката: " Сега ти не може да разсъждаваш дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16. Те и двете машини летят. Натам ли си, нямаш избор към този момент, т.е. процесът става необратим геополитически ".
Министър Горанов насочи рецензии към висшето образозование у нас: " Затова нашите деца вървят да учат в чужбина, не тъй като на родителите им е доста хубаво да дават по десетки хиляди паунда или евро и да се разделят с децата си. Просто излизаш сакат, с четири години изгубени " - сподели финансовият министър.

Десните ръководства по света теглят страните напред. После идват левите и изхарчват всичко. Затова е значимо да влезем в Банковия съюз. Така нито ще банкрутира КТБ, нито цялата банкова система, както се случи при ръководството на други партии. Нужна е доста работа, с цел да се оправим с следствията от ковид. Въпреки всичко обаче - продължаваме да строим всички значими инфраструктурни обекти и да подвигаме приходите... ", изясни Бойко Борисов на младите икономисти. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР