На предстоящата на 19-ти януари в Берлин конференция за Либия

...
На предстоящата на 19-ти януари в Берлин конференция за Либия
Коментари Харесай

Умиротворителна конференция в Берлин за Либия

На идната на 19-ти януари в Берлин конференция за Либия ще бъде прегледан и, вероятно, признат документ, създаден в границите на берлинския развой, съобщи федералният министър на външните работи Хайко Мас, представен от DPA. Този документ ще разреши да се подсигурява прекратяването на огъня и да стартира политическия развой под егидата на Организация на обединените нации.
„ Искаме на тази конференция още веднъж да обсъдим (документа – бел.ред.) с всички участници и, в случай че успеем, да го приемем ”, сподели министърът.
Той не прецизира, за какъв тип документ става въпрос и какво е неговото наличие, само че твърди, че с негова помощ „ ще бъдат основани такива условия, че двете страни в гражданската война няма да бъдат в положение да продължат въоръжения спор в средносрочен и дълготраен интервал ”. Вместо това ще стартира политически развой под егидата на Организация на обединените нации.
Като цяло, министърът е надъхан оптимистично във връзка идната конференция.
Берлинската конференция ще се организира след договарянията в Москва сред двете враждуващи страни в Либия, в които участваха представители на Русия и на Турция. Те приключиха без съглашение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР