На представянето на новата версия на прочутите маратонки в Лондон,

...
На представянето на новата версия на прочутите маратонки в Лондон,
Коментари Харесай

Стан Смит от сутрин до вечер

На представянето на новата версия на фамозните маратонки в Лондон, Стан Смит театралничи с стилната дизайнерка Стела Макартни – щерка на сър Пол Макартни

Най-продаваният артикул на компанията " Адидас " и до през днешния ден остават паметните маратонки " Стан Смит ", които носят името на легендата Стан Смит, разгласен в далечната 1972 за №1 в тениса.

Притежаването на най-малко един чифт от фамозните маратонки е наложително за дрешника на феновете на модата, а измежду най-известните почитатели точни на този модел са стилните дизайнери Фийби Фило и Раф Симонс. Популярността на спортния продукт изпревари славата на индивида, въодушевил появяването на маратонките, и може би това е една от аргументите американското издателство Rizzoli да показа на книжния пазар книгата " Стан Смит: Някои хора мислят, че съм обувка ".

71-годишният исполин в тениса се забавлява с забавните истории, които е чувал по собствен адрес и адрес на маратонката, която носи неговото име. В изявление за списание Vogue във връзка формалното показване на книгата Стан Смит си спомня за любопитна преживелица с основен воин неговият тогава осемгодишен наследник Тревър. " Мисля, че навръх тази възраст Тревър направи връзката сред обичаните си маратонки и моето име. Попита ме дали маратонките са кръстени на мен или аз на маратонките. Помня, че тогава това ме натъжи, само че през днешния ден се развличам намерено и свободно с всички забавни истории и срещи с хора, които не знаят коя е произлязло първо – аз или маратонките! "

Въпреки че шлагерът на " Адидас " и до през днешния ден се радва на милиони продажби, фенове и модели, Стан Смит е най-големият почитател на маратонките, които носят неговото име, и пази в два от дрешниците в дома си над 60 модела от тях. Колекционира всичко, което откри в продажба, в това число и разпродажби в eBay. Съжалява единствено, че не има истинския модел, основан през 1973-а. " Тогава даже и не подозирах, че ще се задържат толкоз дълго и ще станат толкоз съвременни. "

В сбирката си обаче ще резервира копие от книгата, която издателство Rizzoli показа в Ню Йорк, началото на септември. На 336 страници създателите на първокласния албум показват историята на фамозната маратонка и нейният подстрекател.

Сред скъпите находки са фрагменти, на които театралничат някои от най-големите фенове на " Стан Смит " – Йоко Оно, Джон Ленън и Дейвид Боуи, както и мемоари на известни хора, свързани с пристрастието им към именитата маратонка. " В персоналната си сбирка имам над двадесет разнообразни версии на обичаната си обувка – от тийнейджърските ми години до 25-ата си година не съм обувал друга обувка с изключение на " Стан Смит ", разяснява в предговора белгийският фешън дизайнер Раф Симонс. В текста са включени и цитати от музикалната звезда Фарел Уилямс, фотографката Петра Колинс и Сара Анделман от " Колет ", Париж.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Миналата година тъкмо във френската столица Стан Смит имал съвсем кино преживелица със свои млади фенове, които даже и не подозирали, че лицето на индивида, който чакал на опашката за настаняване в ресторант, било лицето, употребявано за щампа на обичаните маратонки на момчетата. " Много занимателно беше, че общо четири от петте момчета, които чакаха пред нас бяха обути в маратонки " Стан Смит ". И когато моят другар ги попита кой е Стан Смит, те дадоха отговор, че нямат визия. Тогава той им сподели, че това съм аз. Те се смутиха доста и се отдалечиха. Докато вечеряхме обаче, забелязах, че дискутират нещо оживено, а когато ние се подготвяхме да напуснем ресторант, пристигнаха на нашата маса и помолиха за подпис. Казаха, че са ревизирали достоверността на историята, които им разказахме, в Google. Видели фотографията ми, ревизирали лицето от маратонките си и се съгласили с версията, които им разказахме ние. "

Книгата " Стан Смит: Някои хора мислят, че съм обувка " се продава на цена 55 $.
Стела Макартни с нова версия на фамозната маратонка. Успоредно с премиерата на книгата, въодушевена от най-успешната колаборация на " Адидас " с тенис легендата Стан Смит, в Лондон английската фешън дизайнерка Стела Макартни показа своята версия на фамозната спортна обувка. Първата в сбирката адидаски " Стан Смит ", обувката на Стела е основана напълно от изкуствена кожа. Останала вярна на концепцията на оригинала, " Стан Смит " -ът на Стела Макартни стъпва върху първичния дизайн на маратонката, резервира щампата на лицето на Стин Смит на езичето на дясната обувка, а на лявата е щампа на лицето на Стела Макартни и нейния автограф. Цената на един чифт е 235 английски лири. На формалното показване на новата версия на фамозните маратонки в Лондон, Стан Смит театралничи с стилната дизайнерка Стела Макартни – щерка на сър Пол Макартни.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР