На празника на любовта и виното персоналът и пациентите на

...
На празника на любовта и виното персоналът и пациентите на
Коментари Харесай

„Медика“ отпразнува Деня на любовта и виното с музика

На празника на любовта и виното личният състав и пациентите на Лечебни заведения „ МЕДИКА “ се радваха на музикална стратегия, изнесена от възпитаници от Национално учебно заведение по изкуствата " Проф. Веселин Стоянов " – Русе. Децата от разнообразни специалности в учебното заведение показаха песни от националното творчество и актуалните изкуства, които заредиха слушателите с въодушевление за целия ден.

Стремеж в работата на екипа на Лечебни заведения „ МЕДИКА “ е освен да лекува тялото, само че и да окаже морална поддръжка и комфорт за прочувственото положение на своите пациенти, посредством редица начинания.

Музиката оказва въздействие освен върху настроението. Редица проучвания потвърждават, че тя се отразява върху сърдечно-съдовата, дихателната, кръвоносната, нервната и двигателната системи. Като най-хармонична и ефикасна музика се показва класическата, националната, църковната и звуците от природата. Също както нея и думите „ Обичам те “, изречени от човек непосредствен до сърцето, провокират страсти и оказват позитивен резултат върху здравето. Няма човешко създание, което може да остане безразлично, когато чуе или произнася тези думи. Ето за какво те са мощен съдружник по пътя към щастието и не трябва да се изричат единствено на 14-ти февруари.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР